Hary Gunarto: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(wiwitan)
 
c
'''Hary Gunarto''' (Hari Gunarto) inggih punika salah sawijiningsawijinipun pendhidhik/akademisi, [[dhosèn]] lan mahaguru/profesor ing bidang pasianon Asia Pasifik wonten Universitas Ritsumeikan Asia Pasifik, [[Jepang]] <ref>[https://www.youtube.com/watch?v=4T9NPLwyujE Video Youtube APU] </ref>. Sasampunipun lulus saking [[Universitas Gadjah Mada]] taun 1978, Hary Gunarto sinau wonten [[Amerika Serikat]] lan pikantuk gelar Master of Science saking Universitas Wisconsin-Madison, saklajengipun ugi pikantuk gelar Doctor of Philosophy (PhD) saking Washington State University (WSU) ing taun 1988. Sakrampungipun saking pasinaon, piyambakipun mulang ing WSU lajeng dados dhosen ing '''Universitas Gadjah Mada''', ugi dados dhosen tamu wonten KFUPM, [[Arab Saudi]] lan ing Jepang punika.
 
==Buku==
73

besutan