Steinkjer: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Dhaftar → Pratélan (4), Dhaptar → Pratélan, motto → sesanti
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: Dhaftar → Pratélan (4), Dhaptar → Pratélan, motto → sesanti)
|native_name = <!-- for cities whose native name is not in English -->
|nickname =
|settlement_type =[[DhaftarPratélan désa ing NorwegiaNurwègen|Désa]] ing [[NorwegiaNurwègen]]
|motto =
<!-- images and maps ----------->
|pushpin_label_position =
|pushpin_mapsize =
|pushpin_map_caption =Lokasi ing NorwegiaNurwègen
<!-- Location ------------------>
|subdivision_type = Nagara
|subdivision_name = {{flag|Norway}}
|subdivision_type1 = [[DhaftarPratélan désa ing NorwegiaNurwègen|Désa]]
|subdivision_name1 =
|subdivision_type2 =[[Wewengkon ing NorwegiaNurwègen|Wewengkon]]
|subdivision_name2 =
|subdivision_type3 =
}}
 
'''Steinkjer''' punika '''[[DhaftarPratélan désa ing NorwegiaNurwègen|désa]]''' dumunung ing nagara [[NorwegiaNurwègen]].
 
== Uga delengen ==
*[[DhaftarPratélan désa ing NorwegiaNurwègen]]
 
==Réferènsi==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:DhaptarPratélan désa ing NorwegiaNurwègen]]
 
 
348.872

besutan