Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Kabupatèn Gunung Kidul menyang Kabupatèn Gunungkidul kanthi nindhihi alihan)
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul'''</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
| align="center" width="140" | [[Gambar:Lambang Gunung Kidul.jpg|100px]]
|-
| align="center" width="140" | <small>'''Lambang Gunung KidulGunungkidul'''</small>
|}
|-
|}
 
'''Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul''' iku kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], pernahé ing sisih [[wétan]] provinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané :, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.485,36&nbsp;km² utawa hèktar.
 
== Géografi ==
== Pamaréntahan ==
 
Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul katata sajeroning 18 [[kacamatan]], 144 [[désa]] lan [[kalurahan]]. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul ya iku:
 
* [[Kacamatan Gedangsari, Gunung Kidul|Kacamatan Gedangsari]]
== Pranala njaba ==
 
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung KidulGunungkidul]
* [http://www.pesonagunungkidul.com/ Situs alam Gunung KidulGunungkidul - Aris Guntara]
* [http://www.gunungkidul.org/ Serba - Serbi Gunung KidulGunungkidul]
 
[[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
63.098

besutan