Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Kacamatan
| jeneng = Tepus
| dati2 = Kabupatèn Gunung Kidul]]
| nama dati2 = Gunung Kidul
| jeneng camat =
| provinsi = Daerah Istimewa Yogyakarta
|-
| jembar = 104,91 km2
| padunung = 38.079 jiwa
| cacah dati4 = 5/
}}
 
'''Tepus''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]]. Kacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kacamatan [[Semanu, Gunung Kidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kacamatan [[Girisuba, Gunung Kidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonésia]], lan ing sisih kulon karo Kacamatan [[Tanjungsari, Gunung Kidul|Tanjungsari]].
 
63.848

besutan