Gouda: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: - → - (5)
(→‎Latar wuri: éjaan, replaced: padunungé → sing ndunungi, iku saka 12 provinsi Walanda lan sing cacahé → iku provinsi ing Walanda kanthi cacahé)
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (5))
 
|-
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Provinsi ing Walanda|Provinsi]]: || [[Zuid-Holland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 18,1 [[kilomèter pasagi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || 70.959 <small>(1 November 2007)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.{{PAGENAME}}.nl
|-
! colspan="2" | Pulitik
|- style="background: #ffffff;"
| ''Burgemeester'' (Walikutha): || Wim Cornelis
|}
Saliyané iku ing Gouda saben dina Slasa kapindho ing sasi Dhésèmber ana prastawa ''kaarsjesavond'' utawa "wengi lilin". Ing dina wengi iku listrik sakutha dipatèni lan dienggo lilin. Banjur walikuthané macakaké tèks saka [[Injil Lukas]]. Banjur wit [[Cemara Natal]] diuripaké cahyané, sawisé listrik diuripaké manèh lan wong-wong padha mangan [[sop ercis]].
 
Cemara Natalé saben taun disumbang déning kutha kembar [[Kongsberg]] ing [[NorwegiaNurwègen]].
 
== Latar wuri ==
348.872

besutan