Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Wirjadisastra ngalih kaca Nglipar, Gunung Kidul menyang Nglipar, Gunungkidul kanthi nindhihi alihan
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Gunung Kidul → Gunungkidul (13))
c (Wirjadisastra ngalih kaca Nglipar, Gunung Kidul menyang Nglipar, Gunungkidul kanthi nindhihi alihan)
63.076

besutan