Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Nglipar, Gunung Kidul menyang Nglipar, Gunungkidul kanthi nindhihi alihan)
{{Kacamatan
| jeneng = Nglipar
| dati2 = Kabupatèn Gunungkidul]]
| jeneng camatdati2 = Gunungkidul
| provinsi = Daerah Istimewa Yogyakarta
|-
| jembar =
| padunung =
| cacah dati4 = /
}}
 
63.076

besutan