Kota Besi Hulu, Kota Besi, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, - → - (3)
(→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi, Kecamatan → Kacamatan, padunung → sing ndunungi)
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, - → - (3))
 
| jeneng dati2 = Kotawaringin Wétan
| kacamatan = Kota Besi
| jembar = -
| padunung = -
| angka pos =
| kapadhetan = -
}}
'''Kota Besi Hulu''' iku [[désa]] ing [[Kacamatan]] [[Kota Besi, Kotawaringin Wétan|Kota Besi]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Pranala njaba ==
*[http://www.kalteng.go.id/goto.asp?URL=http://www.kotimkab.go.id/ Situs Pemkab Kotim]
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
352.737

besutan