Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: wewengkon Kabupatèn iki → wewengkon kabupatèn iki
(éjaan, replaced: : → :, - → - (6), Gunung Kidul → Gunungkidul (20), Girisubo → Girisuba (2))
(→‎top: éjaan, replaced: wewengkon Kabupatèn iki → wewengkon kabupatèn iki)
|}
 
'''Kabupatèn Gunungkidul''' iku kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], pernahé ing sisih [[wétan]] provinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané:, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatènkabupatèn iki ± 1.485,36 km² utawa hèktar.
 
== Géografi ==
350.349

besutan