Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: wewengkon Kabupatèn iki → wewengkon kabupatèn iki
(éjaan, replaced: - → - (7), - → -)
(→‎top: éjaan, replaced: wewengkon Kabupatèn iki → wewengkon kabupatèn iki)
 
[[Gambar:Purwareja.jpg|thumb|290px| Peta Purwareja]]
'''Kabupatèn Purwareja''' ([[hanacaraka]]:ꦥꦸꦂꦮꦉꦗ) iku sawijiné kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], pernahé ing sisih kulon [[DIY]], kutha [[Purwareja]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané:, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatènkabupatèn iki ± 1.034 km² utawa hèktar.
 
Kabupatèn Purwareja wewatesan:
352.737

besutan