Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: motto → sesanti, Provinsi Jawa WétanProvinsi Jawa Wétan, Provinsi Jawa WétanProvinsi Jawa Wétan
(éjaan, replaced: motto → sesanti, - → - (7), - → - (4))
(éjaan, replaced: motto → sesanti, Provinsi Jawa WétanProvinsi Jawa Wétan, Provinsi Jawa WétanProvinsi Jawa Wétan)
 
[[Gambar:Reog Ponorogo Indonésia.jpg|thumb|240px|Reog Ponorogo|Reog Ponorogo]]
'''Kabupatèn Panaraga''' (utawa ing éjaan [[basa Indonésia]] katulis ''Ponorogo'') iku kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]], kutha [[Panaraga]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné. Kabupatèn iki ana ing sisih kulon [[Jawa Wétan|Provinsi Jawa Wétan]].
Kabupatèn Ponorogo kaloka ''Kutha Reyog'' amargi laladan iki ya iku laladan asal saka kesenian Reyog sing wis kaloka teka mancaNagara.
== Géografi ==
|kulon=[[Kabupatèn Pacitan]] {{br}} [[Kabupatèn Wanagiri]]
}}
Jarak Ibu Kutha [[Panaraga]] karo Ibu Kutha Provinsi [[Provinsi Jawa Wétan]] (Surabaya) +/-200 Km menyang arah Wétan lan menyang Ibu Kutha Nagara (Jakarta) +/-800 Km menyang arah kulon. Kabupatèn Panaraga dibagi 2 sub area, ya iku area dataran dhuwur ya iku kacamatan [[Ngrayun]], Sooko dan Pulung lan Kacamatan Ngebel sisané ya iku laladan dataran cendhak. Kali sing liwat ana 14 kali sing dawané udakara 4 teka 58 Km. Fungsi kali iki ya iku sumber [[irigasi]] kanggo papan tetanèn.<ref name="géografis">[http://www.ponorogo.go.id/web2/ponorogo/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=101&Itemid=473 "Letak Geografi"], diakses tanggal 12 Juli 2011.</ref>
 
== Pamaréntahan ==
352.737

besutan