Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
 
{{Disambig info|Wedhi}}
'''Wedi''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané ya iku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kacamatan iki.
 
# [[Birit, Wedhi, Klathèn|Birit]]
352.737

besutan