Kaliori, Rembang: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah
(→‎Padésan: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, andadèkaké → ndadèkaké)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
}}
 
'''Kaliori''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Rembang, [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kacamatan iki wewatesan ing sisih lor karo [[Segara Jawa]], ing sisih wétan karo [[Rembang, Rembang|Kacamatan Rembang]] lan [[Sulang, Rembang|Kacamatan Sulang]], ing sisih kidul karo [[Sumber, Rembang|Kacamatan Sumber]] lan ing sisih kulon karo [[Kabupatèn Pathi]].
 
== Padésan ==
352.737

besutan