Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius, Julian → Julius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius, Julian → Julius (2))
'''Pananggalan Masèhi''' utawa '''Kalèndher Masèhi''' iku [[pananggalan]] sing wiwit dipigunakaké déning umat Kristen wiwitan sing ngupaya ngukuhaké taun kalairan [[Yesus]] utawa [[Isa]] minangka taun wiwitan (taun [[1]]). Nanging kanggo pétungan taun lan wulan njupuk saka pananggalan wong [[Kakaisaran Romawi|Romawi]] sing disebut [[pananggalan JulianJulius]]. Pananggalan JulianJulius banjur disampurnakaké dadi [[Pananggalan GregorianGrégorius]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan