23 Mèi: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''23 [[Mèi]]''' punika dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
{{gambarberita|Royal Coat of Arms of the Netherlands.svg|[[Nèderlan]]}}
* '''[[1568]]''' - [[Walanda|Walandi]] mardika saking [[Spanyol]].
* '''[[1906]]''' - [[Wright Bersaudara]] pikantuk [[paten|hak paten]] [[AS]] kanggé "[[montor mabur|Mesin Terbang]]" damelanipun.
* '''[[1934]]''' - Duo [[perampok]] [[bank]] [[AS|Amérika]], [[Bonnie lan Clyde]], dipunsergap pulisi lan dipuntémbak nagntos pejah ing Black Lane, [[Louisiana]].
 
== Wiyosan ==
 
== Séda ==
* [[1699]] - [[Syekh Yusuf]], pahlawan nasional RI, ing [[Sri Lanka]].
* [[1838]] - [[Jan Willem Janssens]], mantan [[Gubernur-Jendral]] [[Indhiya Nèderlan]] ing [[Batavia]] taun [[1811]], ing [[Den Haag]].
 
== Riyaya ==
== Uga delengen ==
{{commons|Category:23 May}}
:[[22 Mèi]] - 23 Mèi - [[24 Mèi]]
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
 
352.737

besutan