9 Fèbruari: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2))
 
{{Fèbruari 2010}}
 
'''9 [[Fèbruari]]''' punika dinten ingkang kaping 40 miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1895]]''' - [[William G. Morgan]] nyiptakaké dolanan [[bal voli]].
* '''[[1965]]''' - [[Perang Vietnam]]: Bala prajurit kombat [[AS]] pisanan dikirim menyang [[Vietnam Kidul]].
* '''[[1994]]''' - Rancana bedhamèn ''(perdamaian)'' kanggo [[Bosnia-Herzegovina]] kabiwarakaké.
* '''[[2004]]''' - [[Mozilla Firefox]]: ''Browser Firebird'' ganti jeneng dadi ''Firefox''
 
== Wiyosan ==
348.872

besutan