22 Mèi: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2))
'''22 [[Mèi]]''' punika dinten ingkang kaping 142 utawi 143 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2008]] - Film ''[[Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull]]'' dirilis. Film iki filem kaping 4 ing siklus [[Indiana Jones]] lan metu sawisé 19 taun.
 
== Wiyosan ==
* [[1671]] - [[Abraham Patras]], bakal dados [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walandi]] ing [[Batavia]] antawis taun [[1735]] - [[1737]], lair ing [[Grenoble]], [[Prancis]].
 
== Séda ==
== Uga delengen ==
{{commons|Category:22 May}}
:[[21 Mèi]] - 22 Mèi - [[23 Mèi]]
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
 
352.737

besutan