3 April: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2))
'''3 [[April]]''' punika dinten ingkang kaping 93 utawi 94 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[1882]]''' - [[Durjana]] kawentar [[Amérika Sarékat]], [[Jesse James]] tiwas déning mimis rencangipun piyambak, Bob Ford, ingkang culika supados angsal kanugrahan.
* '''[[1922]]''' - [[Josef Stalin]] dados Sekretaris Jenderal [[Parté Kuminis Uni Soviet]] ingkang sepindhah.
* '''[[2011]]''' - Bathang [[Air France Pamaburan 447|Air France Pamiberan 447]], ingkang ical ing [[Samudra Atlantik]] ing taun 2009, dipunpanggihi malih.
 
{{Berita
|tgl = [[2013]]
|ber = - Kritikus filem pamenang [[Bebungah Pulitzer]], [[Roger Ebert]], tilar donya ing yuswa 70 taun.
|HU = y
|gbr =
352.737

besutan