30 Januari: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2))
'''30 [[Januari]]''' punika dinten ingkang kaping 30 miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1649]] - Raja [[Charles I saka Inggris|Charles I saking Inggris]] dipunpenggal.
* [[1820]] - [[Edward Bransfield]] manggihi [[Antarktika]].
* [[1835]] - Panyoban pamejahan présidhèn [[Amérika Sarékat]] [[Andrew Jackson]]—Punika ingkang kapisan.
* [[1925]] - Pamaréntah [[Turki]] ngusir [[Patriarkh Konstantin VI]] medal saking [[Istanbul]].
* [[1948]] - [[Mahatma Gandhi]] dipunsédani déning satunggiling ekstremis [[Hindhu]].
* [[1989]] - [[Kedutaan Besar]] [[Amérika Sarékat]] ing [[Kabul]], [[Afganistan]] dipuntutup.
 
== Wiyosan ==
 
== Séda ==
* [[1649]] - Raja Charles I saking Inggris.
 
== Riyaya ==
348.872

besutan