25 April: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''25 [[April]]''' punika dinten ingkang kaping 115 utawi 116 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2005]] - [[Suriah]] narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing [[Libanon]].
* 2005 - Kacilakan hébat [[sepur]] ing [[Jepang]]. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih timur amargi siswanipun nembé 23 taun.
 
== Wiyosan ==
 
== Séda ==
* 2005 - Mantan Présidhèn Israèl, [[Ezer Weizman]], séda.
 
== Riyaya ==
352.737

besutan