17 Agustus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
 
'''17 [[Agustus]]''' punika dinten ingkang kaping 229 utawi 230 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Lair ==
* [[1980]] - [[Lene Marlin]], sawijining penyanyi Norwégia
 
== Séda ==
352.737

besutan