12 Maret: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''12 [[Maret]]''' punika dinten ingkang kaping 71 utawi 72 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1967]] - Sidhang [[MPRS]] ngangkat Jend. [[Soeharto]] dados Présidhèn.
== Wiyosan ==
 
== Séda ==
* [[1925]] - [[Sun Yat-sen]], pamimpin [[Cinten]]
 
== Riyaya ==
== Uga delengen ==
{{commons|Category:12 March}}
:12 Maret - [[13 Maret]] - [[14 Maret]]
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
{{Commons category|12 March}}
352.737

besutan