23 Sèptèmber: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2)
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
'''23 [[September]]''' punika dinten ingkang kaping 266 utawi 267 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
* [[1953]] - [[Sofyan Djalil]], Menteri Nagara Komunikasi dan Informasi Indonésia
 
== Séda ==
352.737

besutan