25 Sèptèmber: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
'''25 [[September]]''' punika dinten ingkang kaping 268 utawi 269 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1810]] - [[Herman Willem Daendels]] ngresmèkaken pindhahipun ibukitha Bandhung ingkang dipunpimpin déning Bupati [[R.A. Wiranatakusumah II]]
 
== Wiyosan ==
350.349

besutan