10 Juni: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''10 [[Juni]]''' punika dinten ingkang kaping 161 utawi 162 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigatos ==
{{gambarberita|Kugelschreiber.jpg|[[Pulpen]]}}
* '''[[1786]]''' - Bendungan ingkang dipunyasa wonten ing [[Kali Dadu|lèpèn Dadu]] runtuh lan niwasaken 100.000 jiwa ing [[Sichuan]], [[Cina]].
* '''[[1943]]''' - [[Pulpen]] dipunpatenaken ing [[Argentina]].
* '''[[1967]]''' - [[Perang Enam Hari|Perang enem dinten]] rampung. [[Uni Soviet]] ngendegaken kerjasama diplomatik kaliyan [[Israèl]].
* Dinten Nasional ing [[Portugal]]
 
352.737

besutan