24 Juli: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
'''24 [[Juli]]''' punika dinten ingkang kaping 205 utawi 206 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1911]]''' - Arkeolog [[Hiram Bingham III]] manggih kitha Inca [[Machu Picchu]].
* [[1969]] – [[Program Apollo]]: ''[[Apollo 11]]'' ndharat kanthi wilujeng wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* [[1972]] – [[Klompok Bugojno]] dipuncepeng déning aparat kaamanan [[Yugoslavia]].
352.737

besutan