18 Oktober: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''18 [[Oktober]]''' punika dinten ingkang kaping 291 utawi 292 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1851]]''' - Novèl ''[[Moby-Dick]]'' karyanipun [[Herman Melville]] dipunterbitaken kanggé sepisananipun.
* '''[[1989]]''' - Pamimpin [[Jerman Wétan]], [[Erich Honecker]], ngunduraken dhiri.
* '''[[1991]]''' - [[Azerbaijan]] nelakaken kamardikan saking [[Uni Sovyèt]].
 
== Wiyosan ==
* [[1653]] - [[Abraham van Riebeeck]], bakal dados [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walandi]] di [[Batavia]] antawis taun [[1709]] - [[1713]], lair ing [[Afrika Kidul]].
 
== Séda ==
== Uga delengen ==
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
: [[17 Oktober]] - 18 Oktober - [[19 Oktober]]
 
{{Commons category|18 October}}
352.737

besutan