11 April: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
 
'''11 [[April]]''' punika dinten ingkang kaping 101 utawi 102 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[2011]]''' - Mantan Présidhèn [[Pasisir Gadhing]], '''[[Laurent Gbagbo]]''' (''foto'') dipuncepeng sasampunipun kadadosan pasulayan kaliyan [[Alassane Ouattara]].
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan