Novèmber: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan
(→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius)
(éjaan)
{{Month header}}
'''NovemberNovèmber''' iku [[sasi]] kaping sewelas ing [[taun]] miturut [[Kalendher Grégorius]]. Tembung iki dijupuk saka [[basa Walanda]] sing njupuk saka tembung [[Latin]]; ''novem'' sing tegese "sanga" amarga mbiyèn taun iku wiwité ing sasi [[Maret]].
 
Sok-sokan ing [[Indonésia]] jeneng sasi iki katulis dadi [[Nopember]].
352.730

besutan