Novèmber: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Nopember → Novèmber
(éjaan)
(→‎top: éjaan, replaced: Nopember → Novèmber)
'''Novèmber''' iku [[sasi]] kaping sewelas ing [[taun]] miturut [[Kalendher Grégorius]]. Tembung iki dijupuk saka [[basa Walanda]] sing njupuk saka tembung [[Latin]]; ''novem'' sing tegese "sanga" amarga mbiyèn taun iku wiwité ing sasi [[Maret]].
 
Sok-sokan ing [[Indonésia]] jeneng sasi iki katulis dadi [[Nopember]]Novèmber.
 
Cacahe dina ing sasi iki 30 [[dina]]
352.730

besutan