Babad Tanah Pacitan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (+dandhang gula)
c
* sira Setroketipo.
 
Cathetan:
Catetan:
* Wuse=sesudah, husada=obat, rum=halus dan ramah, manira=aku, pamase=raja, saidana=menjadi saksi, limud=lupa.
 
73

besutan