Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
}}
 
'''Prambanan''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
# [[Brajan, Prambanan, Klathèn|Brajan]]
352.737

besutan