Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, - → -)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
| cacah dati4 = 16}}
 
'''Delanggu''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
# [[Banaran, Delanggu, Klathèn|Banaran]]
352.737

besutan