Nyamok, Kajen, Pekalongan: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, - → - (3))
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
 
| kapadhetan =-
}}
'''Nyamok''' iku [[désa]] ing [[Kajen, Pekalongan|Kacamatan Kajen]], [[Kabupatèn Pekalongan|Pekalongan]], [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan