Semin, Semin, Gunungkidul: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah
c (Wirjadisastra ngalih kaca Semin, Semin, Gunung Kidul menyang Semin, Semin, Gunungkidul kanthi nindhihi alihan)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
| kapadhetan =-
}}
'''Semin''' iku [[désa]] ing [[Semin, Gunungkidul|Kacamatan Semin]], [[Kabupatèn Gunungkidul]], [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan