Kutha Majakerta: Béda antara owahan

159 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Mojokerto kuwi salah sawijine kutho cilik ing Jawi Wetan, bebatesan sisih pangidul karo Jombang, sisih ngalor karo Krian, Sisih Wetan karo Pasuruan, sisih kulon karo embuh sik durung ngerti. Nek sampeyan sik durung ngerti, Mojokerto iku ibukotane Mojopahit sing terkenal seantero nuswantoro, panggon kelahirane Maha Patih Gajah Mada.
 
== Mangga Pirsani ==
*[[Kabupaten Majakerta]]
 
{{stub}}
-------
''bali menyang:''
[[Kabupaten Majakerta]] ; [[Jawa Wetan]]
 
[[Category:Kabupaten Majakerta]]
8.964

besutan