Bawang godhong: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, - → - (3), - → - (3)
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, Kejawi → Kajawi)
(éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, - → - (3), - → - (3))
Bawang godhong saget dados salah satunggalipun bahan [[masakan Asia]], mliginipun [[Asia Wétan]] lan [[Asia Tenggara]]. Bawang godhong punika ugi kaginaaken wonten [[Tiongkok]], [[Jepang]] lan [[Koréa]], saéngga wonten [[basa Inggris]] kasebat "''Japanese bunching onion''". Wonten ing [[Jepang]] dipunsebat '''negi'''. [[Bawang bombai]] dipuntepangaken wonten [[Asia Wétan]] ing abad 19, nanging ''A. fistulosum'' tetep paling misuwur.<ref name="Rabinowitch 18" />
 
Kaginaaken wonten [[miso soup]], [[negimaki]],<ref>{{cite news|url=http://www.nytimes.com/2010/08/18/dining/18minirex3.html|title=Recipe - Chicken Negimaki - NYTimes.com|accessdate=September 15, 2012|work=The New York Times|date=August 13, 2010}}</ref> lan masakan sanèsipun, adatipun dipuniris tipis-tipis lan lajeng disawuraken supados langkung éndah, kados ta wonten ing [[teriyaki]] utawi [[takoyaki]].
 
=== Jamaika ===
File:Cong-Guizhou.jpg|Bawang daun yang tumbuh di Guizhou, [[Tiongkok]]
File:小田原地ネギ.gif|Bawang daun yang tumbuh di Odawara, [[Jepang]]
File:Allium fistulosum MHNT.BOT.2011.3.23.jpg|Allium fistulosum - MHNT
</gallery>
 
348.872

besutan