Profèsi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pegawéyan → pagawéan
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
(→‎top: éjaan, replaced: pegawéyan → pagawéan)
'''Profesi''' iku [[pegawéyanpagawéan]] sing mbutuhaké pelatihan lan kaprigelan ing sawijining ngèlmu tartamtu. Sawijining profèsi lumrahé ana [[asosiasi profèsi|asosiasiné]], [[kodhe ètik]], sarta prosès [[sertifikasi]] lan [[lisensi]] sing pancèn digiyaraké kanggo profèsi mau.
 
Wong sing nduwé profèsi tartamtu diarani [[profèsional]]. Sanajan mangkono, istilah profèsional uga kanggo kegiyatan sing nampa bayaran, minangka kosok balèn tembung [[amatir]]. Tuladhané ya iku petinju profèsional nampa bayaran kanggo tandhing tinju sing dilakoni, déné ulah raga [[tinju]] padatan ora dianggep profèsi.
352.737

besutan