Mojokerto: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
Mojokerto dipun-alihaken menyang Kutha Mojokerto
(Mojokerto dipun-alihaken menyang Kutha Mojokerto)
(Ora ana béda)
8.964

besutan