Lindhu Samudra Hindhia 2004: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Somalia: éjaan, replaced: nelayan → warigaluh
(éjaan, replaced: liar → alasan, - → - (4), - → - (2))
(→‎Somalia: éjaan, replaced: nelayan → warigaluh)
 
=== Somalia ===
Ing [[Somalia]], bawana [[Afrika]] éwon [[kilomèter]] saka [[Indonésia]], dilapuraké punjul 100 kurban jiwa. Ananging sapérangan gedhé utawa manawa meh kabèh para [[nelayanwarigaluh]].
<!--
== Kerusakan dalam konteks sejarah ==
352.737

besutan