Warna (Hindu): Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Waisya: éjaan, replaced: nelayan → warigaluh
(éjaan, replaced: kasebut → mau (7))
(→‎Waisya: éjaan, replaced: nelayan → warigaluh)
=== Waisya ===
 
[[Waisya]] minangka golongan para [[pedagang]], [[tani]], [[nelayanwarigaluh]], sarta pakryan sanèsipun ingkang kalebet babagan niaga utawi sadaya pedamelan ingkang ngurus sadaya babagan ingkang asipat [[material]], kados ta pangan, sandhang, papan, lsp. Kuwajibanipun inggih punika nyekapi kabetahan pokok (sandhang, pangan, papan) golongan Brahmana, Ksatriya, sarta Sudra.<ref name="buku 2"/>
 
=== Sudra ===
348.872

besutan