Garung, Wanasaba: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, kabupatèn Wanasaba → Kabupatèn Wanasaba
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, kabupatèn Wanasaba → Kabupatèn Wanasaba)
|}}
[[Gambar:Peta Kacamatan Garung.pdf|thumb|175px|Peta Kacamatan Garung]]
'''Garung''' iku saka 15 [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]]Kabupatèn Wanasaba]] (Wonosobo), [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kacamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8 km saka kutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan 129 km saka kutha krajan Provinsi Jawa Tengah (Semarang), minangka jalur utama tukuju obyèk wisata [[Gunung Dieng]] (''Dieng Plateau''). Jembar wewengkon Kacamatan Garung 5.122,03 ha (512,20 km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba. Kacamatan iki wewatesan<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/narasi.pdf Profil kacamatan Garung]</ref>:
{{Wates LKKW
|lor=Kacamatan [[Kejajar, Wanasaba|Kejajar]]
352.737

besutan