Cithakan:Cite web/doc: Béda antara owahan

65 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<templatedata>
{
"description": "Cithakan iki ngecakaké format sitiran wujud situs jaringan kanthi nganggo informasi-informasi sing cumepak kaya ta URL lan sesirah. Cithakan iki mung kanggo sumber-sumber sing ora mathuk mungguh ing cithakan-cithakan sitiran liyané, kaya ta buku, jurnal, sumber warta, lsp.",
"description": "Formats a citation to a website using the provided information such as URL and title. Used only for sources that are not correctly described by the specific citation templates for books, journals, news sources, etc.",
"params": {
"url": {
},
"archive-url": {
"label": "Archive URL arsip",
"aliases": [
"archiveurl"
},
"archive-date": {
"label": "ArchiveTanggal datearsip",
"aliases": [
"archivedate"
],
"description": "DateTanggal when the originalnalika URL wasasliné archiveddiarsipaké; doaja gawé notpranala wikilinkwiki",
"type": "string",
"suggested": true
},
"dead-url": {
"label": "Dead URL mati",
"aliases": [
"deadurl"
63.841

besutan