95 dalil: Béda antara owahan

179 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tambah gambar
(#1000wikidays rintisan saka en:)
 
(tambah gambar)
[[https://en.wikipedia.org/wiki/File:Luther_95_Thesen.png|thumb| Cithakan 95 dalil taun 1517 saka Nürnberg minangka plakat. Saiki disimpen ing Kapustakan Nagara Bagéan Berlin]]
'''95 dalil''' utawa '''''Disputatio pro declaratione virtutis indulgentiarum''''' iku sawijining layang sing ditulis déning [[Martin Luther]] kanggo ngritik sawetara perkara kisruh sakroning Gréja Katulik. Layang iki bisa diarani mula bukané Gréja Kristen Protèstan.