Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
__NOTOC__
{{WAM
|header = Wulan Asia Wikipédia <div style="margin-right:1em; float:right;">[[File:WAMSun Banner-jvWiki.pngsvg|450px|center|link=]]</div>
|subheader =
'''Wulan Asia Wikipédia''' (WAW)iku ikukagiyatan besutandhing (''edit-a-thon'') sajeroning jaringan (''online'')taunan sing duwé ancas ngundhakaké seserepansesurupan lanantarané panampapaguyuban-paguyuban Asia ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 20162017, abiprayaningkagiyatan Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karogegayutan nagara-nagara ing Asia. TaunIng taun kapungkur, punjul 7.000éwon artikel disumbangaké lumantarsarana 43puluhan basa sajeroninging dalem Wulan Asia Wikipédia.
 
Minangka pratandhaningtandhaning pamitrantetepungan antaraningantarané brayanpaguyuban-brayanpaguyuban agungAsia ing Wikipédia sa-Asia, saben panyartawong sing mèlu manawa kasil nggawé artikel sing minangkani paugeran lan saorané cacah '''patangpapat (4)''' artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancangrancangan mirunggan saka nagara-nagara jabannjaban rangkah sing mèlu kridhakagiyatan iki.
 
WikipédiawanPara lan WikipédiawatiWikipédia sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya tadhéwé ing Wikipédia Jawa iki utawasaben Wikipédia basa liyané, ing samengko nedyabakal diupasadanikanugrahan minangkajejuluk "Duta Asia Wikipédia".
[[File:Asia (orthographic projection).svg|center|200px]]
<div style="text-align:center;">
|body =
==Paugeran==
'''Ringkesé mangkéné: gawéa artikel anyar ngenanibab Asia (wong, panggon, budaya, lsp.) kanthising mutungemu apik lan saorané ngandhutsaorangé 300 tembung lan 3.000 bèt (''byte''), orasinartan arupasumberé, artikeling pratélandalem (artikelwulan isinéNovèmber mligi2017 ''daftar''),iki. ingArtikel wulanwujud Novèmberpratélan 2016ora ikikaétung.'''
* Artikel awujudkudu gawéan anyar déning panjenengan (oradudu saka ngembangaké artikel rintisan) sing digawépanggawéné antaraantarané tanggal 1 Novèmber 20162017 0:00 lan 30 Novèmber 20162017 23:59 (UTC).
* Artikel ngemu saorané 300 tembung dawanélan kanthi 3.000 bèt. gedhéné<small>(ora kalebu Infobox, cithakan, lsp.)</small>
* Artikel kudu minangkani paugeran [[Wikipedia:Kelayakan artikel|kalayakan artikel]].
* Artikel ngrembug bab sing umum utawa kondhang, diyektèkaké mawa rujukan
* Artikel ngrembug bab sajabané Indonésia, contoné bab Jepang, Koréa, Indhiya, utawa nagara Asia liyané.
* Artikel ngemu rujukanréferènsi sing patut; ujar-ujaranukara sing rangukurang mitayani utawa bisa gawéisih padudadi anaperdondi ing sajeroning artikel kudu bisa diyektèkaké lumantar sitiran sing kapacak sajeroning artikel iku.
* Artikel kena awujudwujud pertalan saka Wikipédia liya.
* Artikel duduora wutuhkena wujud pertalan mesin lanwutuh, kudunanging nganggo basakudu singdibesut patutdhisik.
* Artikel ora kena perkaraprakara (kena tag déning admin).
* Artikel orangemu awujudtulisan pratélansing (''daftar'')informatif.
* Artikel bisa ngrembug samubarang bab apasing waé ngenanigegayutan [[Pratélan nagara atmabuh lan wewengkon swatantra ing Asia|Nagara ing Asia]]
* Artikel sing isiné pancèn mligi kanggo pratélan bisa kètung
* Artikel sing dikumpul déning panitya kudu dipriksa déning panitya liya.
* Artikel ngemu tulisan sing informatif
* Cathetan: Wusana, juri saka Wikipédia enggon-enggonanPanitya bakal nemtokaké yèn sawijining artikel tinampa apautawa ora tinampa.
* Artikel ngrembug bab apa waé ngenani [[Pratélan nagara atmabuh lan wewengkon swatantra ing Asia|Nagara ing Asia]]
* Nalika panjenengan kasil nggawé artikel cacah 4 sing minangkani paugeran cacah 4, panjenengan bakal nampa kertu pos WAW saka salah siji brayan agungpaguyuban Wikipédia ing Asia.
* Artikel sing dikumpul déning panitya kudu dipriksa déning panitya liya
* Duta Asia Wikipédia bakal nampa partisara tinandha(sèrtifikat) tangantinandhatanganan saka Afiliyasiafiliasi-afiliasi Asia uga saiji kertu pos siji tambahan. Wacaa kaca [[Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia/Pitakon|Pitakon]] saperlu ngertèni informationinformasi luwih akèh.
* Cathetan: Wusana, juri saka Wikipédia enggon-enggonan bakal nemtokaké yèn sawijining artikel tinampa apa ora tinampa.
* Nalika panjenengan kasil nggawé artikel cacah 4 sing minangkani paugeran, panjenengan bakal nampa kertu pos WAW saka salah siji brayan agung Wikipédia ing Asia.
* Duta Asia Wikipédia bakal nampa partisara tinandha tangan saka Afiliyasi Asia uga saiji kertu pos tambahan. Wacaa kaca [[Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia/Pitakon|Pitakon]] saperlu ngertèni information luwih.
 
==Panitya==
* [[Panganggo:Cahyo RamadhaniWirjadisastra|Cahyo RamadhaniWirjadisastra]]
* [[Panganggo:Meursault2004|Meursault2004]]
 
==Mèlu==
* [[:m:Punjabi Wikimedians User Group|Punjabi Wikimedians User Group]]
* [[:m:Wikimedians of Korea User Group|Wikimedians of Korea User Group]]
 
 
}}
{{clear}}
63.840

besutan