95 dalil: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (typo)
cTidak ada ringkasan suntingan
[[FileGambar:Luther_95_Thesen.png|thumbjmpl| Cithakan 95 dalil taun 1517 saka Nürnberg minangka plakat. Saiki disimpen ing Kapustakan Nagara Bagéan Berlin]]
'''95 dalil''' utawa '''''Disputatio pro declaratione virtutis indulgentiarum''''' iku sawijining layang sing ditulis déning [[Martin Luther]] kanggo ngritik sawetara perkara kisruh sajroning Gréja Katulik. Layang iki bisa diarani mula bukané Gréja Kristen Protèstan.
 
{{rintisan}}
11.370

besutan