Polen: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
sithik
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (4))
c (sithik)
|-
|}
'''Républik Polen''' utawa '''Républik PolenPolandia''' ([[basa Polen|Polen]]: ''Polska'', ''Rzeczpospolita Polska'') iku [[nagara]] [[republik]] ing [[Éropah]] Wétan sing bebatesan karo [[Jerman]] ing sisih kulon, [[Cékia]] lan [[Slowak]] ing sisih kidul, [[Ruslan]] ([[Oblast Kaliningrad]]) lan [[Lituania|Litowen]] ing sisih wétan uga [[Belarus]] sarta [[Ukraina]] ing sisih kidul-wétan.
 
== Sajarah ==