Républik Sosialis Sovyèt Uzbèk: Béda antara owahan

Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl #WikiMrebawani
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl #WikiMrebawani
 
== Jeneng ==
Jeneng Uzbekistan ing tembung tegesé "Tanahing Kamardikan", dijupuk saka gabungan ''uz'' (Turkis: "dhéwé"), ''bek'' (Turkis: "nguwasani"), lan ''[[-stan]]'' (Pèrsi: "tanah"). Sanajan mangkono, jeneng resmi republikrépublik iki ing kala kapungkur iku Républik Sosialis Uzbèk Sovyèt kaya sing kawedharaké ing Undhang-undhang 1937 lan 1978.
 
== Réferènsi ==
63.098

besutan