Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
'''Wulan Asia Wikipédia''' iku kagiyatan besutandhing (''edit-a-thon'') taunan sing ancas ngundhakaké sesurupan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2017, kagiyatan Wulan Asia ing Wikipédia Jawa nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel sing gegayutan nagara-nagara ing Asia. Ing taun kapungkur, éwon artikel disumbangaké sarana puluhan basa ing dalem Wulan Asia Wikipédia.
 
Minangka tandhaning tetepungan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia, saben wong sing mèlu manawa kasil nggawé artikel sing minangkani paugeran lan saorané cacah '''papat (4)''' bakal nampa kertu pos Wikipédia rancangan mirunggan saka nagara-nagara njaban rangkah sing mèlu kagiyatan iki. Mirunggan ing Wikipédia Jawa, sapa sing gawé artikel akèh dhéwé uga bakal dibebungahi novèl ''[[Wong Njaba]]''.
 
Para Wikipédia sing nggawé artikel akèh dhéwé ing saben Wikipédia bakal kanugrahan jejuluk "Duta Asia Wikipédia". Mirunggan ing Wikipédia Jawa, sapa sing gawé artikel akèh dhéwé uga bakal dibebungahi novèl ''[[Wong Njaba]]''.
[[File:Asia (orthographic projection).svg|center|200px]]
<div style="text-align:center;">
63.840

besutan