Aditi: Béda antara owahan

1.002 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Kaca anyar: Miturut agama Hindu, '''Aditi''' (Sanskerta: अदिती; ''Aditī'') iku ibu para dewa, bojone Resi Kasyapa. Miturutt kitab ''Pu...
(Kaca anyar: Miturut agama Hindu, '''Aditi''' (Sanskerta: अदिती; ''Aditī'') iku ibu para dewa, bojone Resi Kasyapa. Miturutt kitab ''Pu...)
(Ora ana béda)
5.490

besutan